dimarts, 1 de març del 2011

Benvinguda


L'exblog és un blog sobre literatura i experimentació vinculat als projectes de recerca del grup d'investigació LiCETC, amb seu a la Universitat de les illes Balears.

Neix amb la voluntat de propiciar els vincles entre investigació i docència en dos nivells diferents: 

a) facilitant als estudiants i al públic en general l'accés a materials vinculats a la creació  y a la recerca sobre la literatura experimental.

b) motivant la participació activa en l'àmbit de treball els projectes vinculats al LiCETC, i, molt especialment en el projecte PeC (Poesia Experimental Catalana).

Hi trobareu informacions sobre recursos en xarxa sobre literatura experimental i estudis literaris, novetats bibliogràfiques i activitats literàries i culturals. Hi difondrem, així mateix, les recerques en curs sobre literatura contemporània que es realitzen a la UIB. Dedicarem també algunes entrades a reflexionar sobre la poesia experimental catalana dels anys setanta ençà, presentant textos concrets d'autors l'obra del qual estudiam en el projecte PeC.

Els responsables d'aquest blog són investigadors, estudiants i professors de literatura la Universitat de les Illes Balears. Si hi voleu col·laborar fent propostes o redactant crítiques, ressenyes o textos de creació, només heu de contactar amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada