dilluns, 30 de maig del 2011

Presentació de la col·lecció TECSED (Textos, Cultures i Societats en l’Era Digital)

Aprofitant la celebració de la Fira del Llibre de Palma, Edicions UIB organitza la presentació de la col·lecció TECSED. Textos, Cultures i Societats en l'Era Digital, un espai per difondre aproximacions crítiques als gèneres, textos i usos culturals de la contemporaneïtat. Juntament amb la col·lecció, també s'hi presentaran els dos primers llibres que hi pertanyen. A l'acte, hi participaran la coordinadora de la col·lecció, juntament amb els autors.
Literatura sense papers: escriptures, art i entorn digital
Editor: Xavier Barceló Pinya
Sinopsi: Els autors de Literatura sense papers reflexionen al voltant de les relacions entre la literatura i altres mitjans: la integració de mecanismes d’expressió d’altres arts en la literatura i el trasllat de la literatura des de la pàgina escrita cap a altres espais, tant físics com hologràfics o cibernètics.
Dilemas de la justicia en el siglo XXI. Género y globalización
Autora: Nancy Fraser
Sinopsi: Es tracta d'una aposta teòrica interdisciplinària i històricament situada, que aspira a esclarir les lluites i aspiracions del nostre temps, identificar les injustícies i els mecanismes que les generen, entroncar amb els fronts oberts i les perspectives per a un canvi social emancipatori.

El dimarts 31 de maig a les 20 hores
Participants: Mercè Picornell, directora de la col·lecció, Xavier Barceló, Maria Antònia Carbonero, Margalida Pons i Joaquín Valdivielso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada